Με… τουρσί γέμισε σήμερα το πρωί η Εθνική Οδός Πύργου – Πατρών καθώς παλέτες στις οποίες είχαν τοποθετηθεί οι συσκευασίες, λύθηκαν από το φορτηγό που τις μετέφερε.

Το όχημα είχε φορτώσει τις παλέτες από εργοστάσιο της περιοχής Τραγανού. Όταν ο οδηγός του επιχείρησε στροφή με κατεύθυνση προς Πάτρα, κάποιες από τις παλέτες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λύθηκαν και  δεκάδες συσκευασίες με τουρσί βρέθηκαν στο οδόστρωμα της ΕΟ.

Ευτυχώς οι περισσότερες γυάλινες συσκευασίες έπεσαν στην άκρη του οδοστρώματος και δεν δημιούργησαν ιδιαίτερο πρόβλημα, δεδομένου ότι εκείνη την στιγμή έβρεχε. Μόνο μια παλέτα βρέθηκε στο ένα ρεύμα της ΕΟ.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, άμεσα κλήθηκε η Τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, η οποία έστειλε όχημα για τον καθαρισμό του οδοστρώματος , αφού πρώτα η εταιρεία μεταφορών ανέλαβε να μαζέψει από το οδόστρωμα τα σπασμένα βαζάκια με τουρσί. Στο σημείο είχαν τοποθετηθεί κορίνες για να ειδοποιούνται οι οδηγοί  που κινούνταν στην ΕΟ με κατεύθυνση την Πάτρα