Τεράστια είναι η αγάπη ενός σκύλου για τον ιδιοκτήτη του καθώς δεν απομακρύνθηκε ούτε στιγμή από τον πλευρό του όταν το αφεντικό του κείτονταν αναίσθητο στο έδαφος.

Η τρυφερότητα του σκύλου που ζει στην Αργεντινή τον μετέτρεψε σε σταρ του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Τόνι, όπως ονομάζεται ο σκυλάκος, πήρε την τρομάρα της ζωής του όταν είδε τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη, Χεσούς Χουέτσε, να πέφτει από ένα πανύψηλο δέντρο στο οποίο είχε σκαρφαλώσει για να το κλαδέψει, έξω από το σπίτι του στην Μπαχία Μπλάνκα.

Ευτυχώς για τον τραυματία, οι γείτονες έσπευσαν αμέσως να καλέσουν ασθενοφόρο. Ωστόσο, μέχρι να καταφθάσουν οι τραυματιοφορείς, ο Τόνι παρέμενε κολλημένος βγάζοντας ανήσυχα γρυλίσματα πάνω στον φίλο του, ο οποίος έχανε και ανακτούσε κατά διαστήματα τις αισθήσεις του.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο σκύλος έκανε ό,τι μπορούσε για να τρυπώσει στο όχημα, ωστόσο οι τραυματιοφορείς δεν τον άφησαν και έτσι έμεινε πίσω περιμένοντας με αγωνία τον Χεσούς να γυρίσει σπίτι. Ευτυχώς για τον Τόνι, δεν χρειάστηκε να αποχωριστεί για πολύ τον φίλο του, αφού ο τραυματίας πήρε εξιτήριο το ίδιο κιόλας απόγευμα.