Η αυθεντική Πηλιορίτικη cucina povera γεννάται κάθε άνοιξη στο μαγικό βουνό των Κενταύρων και το κάλεσμα της φύσης παρασέρνει για ατέλειωτους περιπάτους. Τρυφερά βλαστάρια και αρωματικά χόρτα πρωταγωνιστούν στα τοπικά πιάτα και εσείς θα έχετε την ευκαρία να τα μαζέψετε οι ίδιοι, ακολουθώντας τους ανθρώπους του ξενώνα «Αμανίτα» στα θεματικά Σαββατοκύριακα που οργανώνουν.

Περπατήστε το παλιό καντλερίμι που ενώνει την Τσαγκαράδα με τη Νταμούχαρη και διασχίστε το δάσος πάνω από μικρά γιοφύρια και πηγές από τις 20 έως τις 22 Απριλίου, ή αναζητήστε τα ανοιξιάτικα βλαστάρια μέσα σε περιβόλια με μηλιές και άγριες καστανιές μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου από τις 27 έως τις 29 Απριλίου. Tηλ. πληροφοριών: 24260 49707,

πηγή: athinorama.gr