Το newpost δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό αναγνώστη να περάσει ένα υπέροχο τετραήμερο στην όμορφη Αίγινα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα... κλικ στον μεγάλο διαγωνισμό του newpost μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ένας τυχερός με κλήρωση. Ο τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει τρεις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό στο πολυτελές ξενοδοχείο Antzi Studios στην Αίγινα απολαμβάνοντας τη θέα και τις ανέσεις της πετρόχτιστης σουίτας του ξενοδοχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνουν «Like» στη σελίδα του newpost  στο Facebook (facebook.com/newpostgr) και στη συνέχεια να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα.

Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα μίας συμμετοχής στο διαγωνισμό.  Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 στις 12:00μμ. και η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 στις 15:00μμ. Ο τυχερός που θα κληρωθεί μπορεί να επιλέξει είτε τον μήνα Ιούλιου είτε το μήνα Σεπτέμβριο για την διαμονή του και οποιεσδήποτε ημερομηνίες επιθυμεί από Κυριακή έως Πέμπτη.

Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του newpost στο Facebook και ο ίδιος θα ειδοποιηθεί με e-mail και προσωπικό μήνυμα μέσω του Facebook.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό