Το newpost δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό αναγνώστη να περάσει ένα υπέροχο τριήμερο στην όμορφη Σύρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα... κλικ στον μεγάλο διαγωνισμό του newpost μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ένας τυχερός με κλήρωση. Ο τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό στο πολυτελές ξενοδοχείο  Απολλώνειον Palace στην Ερμούπολη της Σύρου απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα και τις ανέσεις του superior δίκλινου δωματίου του ξενοδοχείου.

Το Απολλώνειον Palace θα παρέχει στον τυχερό και την συντροφιά του τη δυνατότητα για check in νωρίς και checkout αργά ενώ θα γίνουν δεκτοί με ένα γλυκό καλωσόρισμα με ντόπια παραδοσιακά λουκούμια και χαλβαδoπιτάκια.

Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνουν «Like» στη σελίδα του newpost  στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στις 12:00μμ έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 στις 12:00μμ. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 στις 15:00μμ. Ο τυχερός που θα κληρωθεί μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε ημερομηνία στο μήνα Σεπτέμβριο για την διαμονή του εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του newpost στο Facebook και ο ίδιος θα ειδοποιηθεί με e-mail και προσωπικό μήνυμα μέσω του Facebook.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.


 

TAGS