Και όμως, κάποια ελληνικά νησιά ενδείκνυνται για τους ερωτευμένους.

Δείτε σύμφωνα με το travelstyle.gr ποιοι είναι οι ελληνικοί παράδεισοι που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

- Λίγο η μυστηριακή αύρα τους, λίγο η μαγική Χώρα με το ονειρικό κάστρο, λίγο οι άπαιχτες παραλίες, λίγο η φιλοξενία των ντόπιων, λίγο η ερωτική διάθεση που σε διακατέχει, τα Κύθηρα θα τα λατρέψεις. Και μάλιστα, όχι μόνο θα ξαναερωτευτείς το έτερον ήμισυ αλλά θα ερωτευτείς και το νησί! Θα επιστρέφεις εδώ ξανά και ξανά, γιατί κατά κάποιον ανεξήγητο τρόπο αυτό το νησί θα σου κάνει μάγια. Και, πίστεψέ μας, θα σου αρέσει!

- Το όνομά της είναι συνυφασμένο με το ρομάντσο. Η «εκρηκτική» Σαντορίνη είναι από τις αγαπημένες επιλογές των απανταχού ερωτευμένων. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα που αντικρίζεις από την Οία και μόνο διεγείρει όλες τις αισθήσεις σου;

- Με το άγαλμα της θεάς του Έρωτα και της Ομορφιάς να έχει βρεθεί στα εδάφη της, η Μήλος δεν θα μπορούσε να μην λάβει τον χαρακτηρισμό «ερωτική» και να λείπει από τη συγκεκριμένη κατηγορία. Τα vibes που εκπέμπει είναι τόσο... εξωγήινα, όπως και το τοπίο της (κυρίως η παραλία Σαρακήνικο), που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη διάσταση! Αυτό ακριβώς που αναζητάς κατά τις διακοπές με το ζευγάρι σου.

- Ήσυχοι και γαλήνιοι, όπως και η θάλασσά τους, οι Παξοί είναι από τα λίγα νησιά που σου προσφέρουν ποιοτικές ιδιωτικές στιγμές. Αυτό το ρομαντικό καταφύγιο είναι το καταλληλότερο σκηνικό για να ζήσεις τον έρωτά σου, όπως έκανε άλλωστε και ο Ποσειδώνας με τη Νηρηίδα Αμφιτρίτη. Μια βόλτα στο λιμάνι του Γάιου με τα πολυτελή yachts να «στολίζουν» τη μαρίνα του είναι μόνο η αρχή.

- Πλέξε τον δικό σου μύθο και παίξε τον ρόλο της Πηνελόπης και του Οδυσσέα με το άλλο σου μισό. Η δική σου Ιθάκη σε περιμένει για ένα ταξίδι στη μυθολογία με φόντο την καταπράσινη βλάστηση της φύσης και τον γαλάζιο καμβά της θάλασσας. Το γραφικό λιμανάκι στο Κιόνι θα αποτελέσει το φυσικό σκηνικό της αναβίωσης του έρωτά σου.