Το φθινόπωρο είναι πάντα μια καλή εποχή για να επισκεφθείτε καινούρια μέρη και να ζήσετε κάτι διαφορετικό! Οι τιμές των ξενοδοχείων και τα αεροπορικά εισιτήρια είναι συνήθως λιγότερο ακριβά από ό, τι το καλοκαίρι,που είναι η υψηλή τουριστική σεζόν του χρόνου!

Το Travelstyle.gr σας προτείνει 5+1 μαγευτικές πόλεις που αποτελούν ιδανικές επιλογές και για φθινοπωρινές αποδράσεις!

Παρίσι

Η πιο ρομαντική πόλη στον κόσμο αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή για μια φθινοπωρινή απόδραση!Αυτή την εποχή θα βρείτε ελκυστικές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια,όπως και στα ξενοδοχεία! Τα περισσότερα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα δεν έχουν τον συνωστισμό της περιόδου αιχμής και έτσι μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας κυριολεκτικά με τους φίλους σας και μόνο, και όχι παρέα με εκατοντάδες άλλους τουρίστες.

Νέα Υόρκη

Λένε ότι η Νέα Υόρκη είναι η πόλη όλων των εποχών, αλλά αν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε εκεί το φθινόπωρο θα εκπλαγείτε πως το πράσινο χρώμα των φύλλων στο Central Park αρχίζει να εναλλάσσεται με κίτρινες, καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Βοστώνη

Όπως και Νέα Υόρκη, η Βοστώνη είναι επίσης μια καλή επιλογή για το φθινόπωρο, επειδή είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσετε τη μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο

Μελβούρνη

Η Μελβούρνη είναι το ιδανικό μέρος για όσους από εσάς δεν αγαπούν το φθινόπωρο και τις βροχερές ημέρες! Εκεί θα χαρείτε την Ανοιξη!

Κωνσταντινούπολη

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς την Κωνσταντινούπολη είναι σίγουρα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου! Οι προσφορές την περίοδο αυτή διαφέρουν σημαντικά από εκείνες της υψηλής τουριστικής σεζόν και τείνουν να είναι πολύ πιο οικονομικές.

Άμστερνταμ

Αν επισκεφθείτε το Άμστερνταμ τους μήνες Σεπτέμβρη, Οκτώβρη και Νοέμβρη θα έχετε την ευκαιρία να ''ζήσετε'' αυτή την πόλη ακριβώς όπως την ''ζουν'' οι ντόπιοι.