Οι δύο top προορισμοί του Μαρτίου

Οι δύο top προορισμοί του Μαρτίου

Επειδή όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται κανείς τη σωστή ώρα στο σωστό μέρος, αυτόν τον μήνα ταξιδεύουμε μαζί με το travelstyle.gr, στην Ινδία (India) για να γιορτάσουμε το Φεστιβάλ Holi και στη Σουηδία (Sweden) για να τιμήσουμε μια άλλη, λιγότερο γνωστή αλλά πολύ γλυκιά γιορτή!

Το πάρτυ των χρωμάτων!

Ημερομηνία

6-8/03/2015

Το εν λόγω φεστιβάλ είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε το χειμώνα και να καλωσορίσουμε την άνοιξη! Πραγματοποιείται στην πόλη Holi της Ινδίας και, ως γιορτή των χρωμάτων, πετάει ο ένας στον άλλον τη λεγόμενη ulal, δηλαδή βαφή σε μορφή πούδρας. Επίσης, βαμμένο νερό εκτοξεύεται από σύριγγες, και μπαλόνια!

Η γιορτή της βάφλας! (Waffle Day)

Ημερομηνία

25/03/2015

Η Ημέρα της Βάφλας, που γιορτάζεται στη Σουηδία, μοιάζει εκ πρώτης όψεως σαν την κίνηση μιας μεγάλης εταιρίας να προωθήσει τα προϊόντα της. Κι όμως, ο λόγος είναι σχεδόν απίστευτος! Στις 25 Μαρτίου είναι η γιορτή του Ευαγγελισμού, τότε που ο αρχάγγελος Γαβριήλ είπε στη Μαρία ότι ήταν έγκυος στον Ιησού. Στα σουηδικά "η Κυρία μας" ( "Or Lady" - "Vår Fru") ηχεί περίπου όπως και η λέξη βάφλα (Vå

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο