Θέλετε να νιώσετε την απόλαυση ενός επαγγελματία ταξιδιώτη, που ξέρει το ζήτημα ταξίδι όπως ένας κοσμοπολίτης James Bond; Δεν είναι καθόλου δύσκολο!

Μπορείτε με μικρές και έξυπνες αποφάσεις να απολαύσετε πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε, σε πτήσεις, ξενοδοχεία και εμπειρίες!

Ακολουθήστε μας στον κόσμο των ταξιδιωτικών μυστικών!

1. Ο κυρίαρχος των αιθέρων

Το ξέρετε ότι μπορείτε να αποφασίσετε αν θα καθίσετε σε παράθυρο στο αεροπλάνο; Αν είστε από αυτούς που απολαμβάνουν την αίσθηση της πτήσεις και θέλετε να νιώσετε κυρίαρχος των αιθέρων, απλά κάντε web check-in µέχρι και 48 ώρες πριν την πτήση (διαθέσιµο από τις περισσότερες αεροπορικές, όπως Olympic Air, Aegean, Austrian Airlines, Air France ). Η απόλυτη επιτυχία είναι να κλείσετε θέση σε έξοδο κινδύνου, γιατί έχει και υπέροχη θέα και άφθονο χώρο!

2. Η κάρτα των πολιτιστικών θησαυρών του Παρισιού

Καθώς τα περισσότερα αξιοθέατα στο Παρίσι είναι εξαιρετικά δημοφιλή, η αναμονή στο Λούβρο για παράδειγμα μπορεί να γίνει επώδυνη! Υπάρχει όμως τρόπος να μην έχετε καθόλου αναμονή, αλλά να κερδίσετε και σημαντικό χρηματικό όφελος. Γιατί να πληρώνετε για κάθε είσοδο σε κάθε μουσείο - είναι και τσιμπημένες οι τιμές - και να μην προμηθευτείτε την Paris Museum Pass, η οποία ισχύει για τα 60 πιο σπουδαία μουσεία, σας δίνει τρομερές εκπτώσεις και το δικαίωμα να παρακάμπτετε τις ουρές!

3. Couchserfing.com

Couchserfing σημαίνει σερφάρισμα στον καναπέ και είναι το απόλυτο ταξιδιωτικό μυστικό! Η ιστοσελίδα είναι η μεγαλύτερη κοινότητα ταξιδιωτών στον κόσμο! Και τι προσφέρει; Δωρεάν διαμονή σε σπίτια ντόπιων! Μαγικό! Θέλετε να πάτε στην Ρώμη, μπαίνετε και βλέπετε ποιος ιταλιάνος προσφέρει φιλοξενία στον καναπέ του ή σε ένα κρεβάτι. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Είναι απόλυτα ασφαλές, γιατί γίνεται ενδελεχής έλεγχος των προσφερομένων, ενώ έχετε την δυνατότητα να μην προσφέρετε αντίστοιχη φιλοξενία εσείς.

4. Μυστική Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς και αν δεν έχετε πάει, να το προγραμματίσετε σύντομα. Αν και όταν χορτάσετε τις τυπικές της ομορφιές, διαλέξτε και πιο ψαγμένα αξιοθέατα. Για παράδειγμα πηγαίνετε στο Garden of Stones, που άνοιξε στις 17 Σεπτεμβρίου 2003 στον περιβάλλοντα χώρο του Museum of Jewish Heritage. Αυτός ο εκπληκτικός και πανέμορφος κήπος-μνημείο είναι ένα ορόσημο του Ολοκαυτώματος, δημιουργεί πολλούς συνειρμούς και τα  δέντρα να φυτρώνουν μέσα σε πέτρες, τα έχει φυτέψει ο καλλιτέχνης Andy Goldsworthy, για να τιμήσει την ελπίδα που ραγίζει βράχους!