Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα weekend  για δύο άτομα σε δίκλινα δωμάτια στο υπέροχο παραλιακό θέρετρο της Αργολίδας.

Οι δύο πρώτοι που θα στείλουν τις λέξεις «Weekend-Τολό» και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο [email protected] θα κερδίσουν από ένα weekend (δύο διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Christina στο Τολό. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ.

Το Hotel Christina (Ξενοδοχείο Χριστίνα) βρίσκεται πάνω στην παραλία του Τολό με άπλετη θέμα προς τον αργολικό κόλπο. Το καλοκαίρι το επισκέπτονται κυρίως οικογένειες οι οποίες επωφελούνται από τη θέση του –η αβαθής θάλασσα είναι ό,τι πρέπει για μικρά παιδιά.

Όταν οι ορδές των καλοκαιρινών επισκεπτών υποχωρούν το φθινόπωρο, τότε αποκαλύπτεται ένα διαφορετικό σκηνικό, πιο ρομαντικό, κατάλληλο για βόλτες, χάζι και γαστρονομικές απολαύσεις κάθε λογής. Με ορμητήριο το ξενοδοχείο μπορεί κανείς να εξερευνήσει την περιοχή, απολαμβάνοντας παραδοσιακές ποικιλίες στα ουζερί, χαλαρά ποτά με θέα τα κύματα, πεζοπορίες και ποδηλατάδες στα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής.

Το newpost.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δύο weekend στο Hotel Christina για δύο ζευγάρια τα οποία θα απολαύσουν δύο διανυκτερεύσεις. Η επιλογή του σαββατοκύριακου –η προσφορά ισχύει έως το τέλος του Νοεμβρίου- θα γίνει από τους νικητές σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.