Σας έχουμε 7 super προτάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο για να μην μείνετε σπίτι!

Ναύπλιο

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το Ναύπλιο δεν θα λείψει ποτέ από λίστα με κοντινούς προορισμούς! Είτε πάτε οικογενειακώς, είτε με παρέα, είτε με "το πρόσωπο" θα το ευχαριστηθείτε!

Βόλος

Στην σκιά του Πηλίου ο Βόλος, που είναι ιδανικός προορισμός για παρέες συχνά υποτιμάται. Ωστόσο, μια απόδραση με φίλους για νόστιμα μεζεκλίκια είναι ο,τι πρέπει για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο!

Μονεμβασιά

Ο απόλυτος προορισμός για ζευγάρια! Ρομαντική , με κάστρο, με παραλίες που σύμφωνα με το Budgettravel είναι ερωτεύσιμες και με έναν ήλιο μαγευτικό! Μην ξεχνάτε ότι φέτος η Πελοπόννησος είναι ο No 1 προορισμός στην Ευρώπη!

Καρπενήσι

Ποιος είπε ότι το Καρπενήσι είναι χειμερινός προορισμός; Τι πιο όμορφο από το να απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα κάτω από δροσερά πλατάνια; Η διαδρομή προς τον Προυσσό είναι μαγευτική!

Λίμνη Πλαστήρα

Η θέα στη λίμνη πραγματικά θα γαληνέψει την ψυχή σας! Αν έχετε παιδιά τότε μην το σκέφτεστε και πολύ. Ο Βοτανικός Κήπος και η Πλαζ Πεζούλας είναι σύο σημεία που πρέπει να εστιάσετε.

Πορταριά Πηλίου

Καταπράσινο μικρό χωριουδάκι για όσους αγαπάνε βουνό!

Δροσοπηγή Μάνης

H Μάνη είναι η πιο άγρια και όμορφη περιοχή της Ελλάδας. Οι λιθόκτιστοι πύργοι της και τα απότομα βράχια της θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Γραφική και ηλιόλουστη!