Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο καιρός για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αφού φέτος θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στα λευκά μαζί με τους χιονοδρόμους και τους φίλους του βουνού! Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών και μάλιστα με εξαιρετικές συνθήκες χιονοδρομίας, με φρέσκο χιόνι αλλά και λιακάδες... 

Σε λειτουργία από την αρχή της σεζόν θα είναι το SNOW PARK, το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο σε όλη την Ελλάδα που είναι η απόλυτη εμπειρία για freestyle ski και snowboard! Η χρήση του snow park είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, με την έκδοση του εισιτηρίου του χιονοδρομικού. Λειτουργούν επίσης σχολές σκι και snowboard με τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν μαθήματα για όλα τα επίπεδα. 

Με την έναρξη της φετινής σεζόν ξεκινούν παράλληλα και τα SNOW BUS, τα πολυτελή πούλμαν της εταιρίας Amphitrion που εκτελούν προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθ’όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου. Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι 15 ευρώ με επιστροφή ή 30 ευρώ για τη μεταφορά και το εισιτήριο του χιονοδρομικού (ski pass). 

Αντίστοιχα, για τους επισκέπτες από την Πάτρα, το SNOW BUS θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου και την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία G-Slamon που είναι ο συνεργάτης του χιονοδρομικού Καλαβρύτων στην Πάτρα. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια είναι κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθόλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου. Το κόστος της μεταφοράς από Πάτρα είναι 12 ευρώ με επιστροφή και εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις στο εισιτήριο του χιονοδρομικού, την ενοικίαση εξοπλισμού και τα μαθήματα σκι. 

Τέλος, για 2η συνεχή χρονιά θα υπάρχει το προνομιακό πακέτο all inclusive ski Kalavrita που εξασφαλίζει διαμονή, διατροφή, εισιτήριο για το χιονοδρομικό και ενοικίαση εξοπλισμού μόνο από 55 ευρώ το άτομο. Το πακέτο ισχύει για τις καθημερινές από Κυριακή έως και Πέμπτη και συνεργάζονται για το πρόγραμμα αυτό το καλύτερο ξενοδοχείο και οι καλύτερες ταβέρνες της περιοχής.