Η Logitech παρουσίασε ένα νέο mouse το οποίο λειτουργεί χωρίς τα κλασικά κουμπιά. «Οι άνθρωποι σιγά-σιγά συνηθίζουν να χρησιμοποιούν κινήσεις των δαχτύλων στις οθόνες αφής των smartphones και των tablets», λέει ο Todd Walker από τη Logitech.

«Για την ακρίβεια, αυτές οι κινήσεις έχουν γίνει απόλυτα φυσικές σε πολλούς. Το Logitech Touch Mouse M600 αντικατοπτρίζει αυτή την επανάσταση στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τον ψηφιακό κόσμο.»

Πράγματι , το συγκεκριμένο mouse ελέγχεται με κινήσεις που εκτελούνται οπουδήποτε στην επιφάνειά του.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σύρετε τα δάχτυλά σας ή να χτυπήσετε απαλά κάποιο δάχτυλο και το ειδικό software θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Φυσικά, το M600 είναι ασύρματο και χρησιμοποιεί το δέκτη Unifying της Logitech που επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών περιφερειακών ενώ ο δέκτης απαιτεί μια απλή θύρα USB.

To mouse έχει ακτίνα δράσης 11 μέτρων και χρησιμοποιεί μια μπαταρία ΑΑ η οποία του δίνει αυτονομία 3 μήνες. Αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο τότε μπορείτε να προσθέσετε μια δεύτερη μπαταρία. Το ποντίκι χρησιμοποιεί τεχνολογία optical laser για μεγαλύτερη ακρίβεια.

H Logitech δεν λέει ποια είναι ακριβώς η ευαισθησία του M600 αλλά μάλλον κυμαίνεται μεταξύ 800 με 1200 dpi. Το mouse θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα με αρχική τιμή στις ΗΠΑ τα 70 δολάρια.

Πηγή: pro.com.gr