Την εμπιστοσύνη των χρηστών smartphones φαίνεται ότι έχει κερδίσει για τα καλά η εφαρμογή Viber. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της η εφαρμογή η οποία προσφέρει δωρεάν κλήσεις και γραπτά μηνύματα μεταξύ των χρηστών smartphone φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη απήχηση, καθώς έχει αποκτήσει παραπάνω από 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.  

Χωρίς να αναφέρεται ο αριθμός των πραγματικά ενεργών χρηστών της υπηρεσίας, είναι γνωστό ότι κάθε μήνα καταγράφονται 150 εκατομμύρια τηλεφωνήματα μέσω της εφαρμογής και αποστέλλονται 1 δισεκατομμύριο γραπτά μηνύματα. Αναφέρεται επίσης ότι πάνω από 20 εκατομμύρια μηνύματα περιλαμβάνουν και φωτογραφίες, με την εφαρμογή να διατίθεται σε Android και iOS συσκευές και να είναι διαθέσιμη σε 193 χώρες.  

Το Viber έχει σημειώσει όλα τα παραπάνω επιτεύγματα σε ένα μόλις χρόνο από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, έχοντας να ανταγωνιστεί τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως το Skype, το eBuddy και το fring. Για να χρησιμοποιήσει κανείς το Viber αρκεί να το κατεβάσει στο smartphone του και να επιβεβαιώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.
 

 

ΠΗΓΗ: techit.gr