Ξεκίνησε την πιλοτική λειτουργία του, το πρώτο παγκόσμιο ελληνικό social network, το Greek Smile! Το ελληνικό «face book», που φιλοδοξεί να ενώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων της διασποράς των 5 ηπείρων, αλλά και όλους τους μη Έλληνες φίλους τους παγκοσμίως, αφού στην διαφημιστική του εκστρατεία προσδιορίζεται σαν «The World Greeks & Friends Network»,είναι μια πρωτοβουλία ελλήνων επιχειρηματιών του εξωτερικού, ανάμεσα στους οποίους οι Ελληνοαμερικανοί Ted Manatos και Jerry Papas από τη Νέα Υόρκη, ο Φοίβος Μορίδης και o Sav Kiriakides από το Λονδίνο και ο Paul Makris από την Μελβούρνη.

Βασικό κίνητρο των ελλήνων επιχειρηματιών και των εταιρειών που στηρίζουν αυτό το μεγαλεπήβολο project, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια για την ανάπτυξη του, είναι η προβολή της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και η δημιουργία ενός φιλελληνικού κλίματος διεθνώς.

Όνειρο τους είναι η δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας «χαμογελαστής» Ελλάδος, μιας νέας «διαδικτυακής» χώρας, όπου οι «πολίτες-κάτοικοι» της, δεν θα επικοινωνούν απλά μεταξύ τους, αλλά θα απολαμβάνουν και ένα σημαντικό αριθμό ωφελημάτων, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το Πάσχα, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει την πλήρη και ολοκληρωμένη λειτουργία του, το Greek Smile θα παρουσιάσει ένα εύρος νέων τεχνολογικών εφαρμογών.

Με σύνθημα “Welcome 2 ur Smiley Greek Home”,καλώς ορίσατε στο χαμογελαστό ελληνικό σπίτι σας, η Νέα Παγκόσμια Χαμογελαστή Ελλάδα, υποδέχεται τους απανταχού Έλληνες και τους φίλους τους, στις διαδυκτιακές τις αγκάλες! www.greek-smile.com