Η Nokia ανακοίνωσε την τρίτη ενημέρωση λογισμικού για το Lumia 800, με βελτιώσεις στην απόδοση της μπαταρίας. Εκτός από τη μπαταρία, περιλαμβάνονται επίσης βελτιώσεις στην ποιότητα ήχου και στο φωτισμό των πλήκτρων οθόνης (soft keys) σε όλα τα επίπεδα φωτεινότητας. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 800, με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα, μαύρο και λευκό) και σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα, έρχεται εξοπλισμένο με το πρόγραμμα Internet Explorer 9, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσβαση στο Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή τα κοινωνικά δίκτυα γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου κατευθείαν από την αρχική οθόνη, οποία, παράλληλα, μπορείτε να οργανώσετε τις επαφές σας ή τα information threads που σας ενδιαφέρουν.

Η οθόνη ClearBlack, τεχνολογίας AMOLED έχει διάσταση 3.7 ιντσών, ενώ η συναρμογή της με το –λεπτό- σώμα της συσκευής είναι τέλεια. Το Nokia Lumia 800 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1.4 GHz ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας γραφικών και λειτουργία hardware acceleration. Διαθέτει κάμερα με φακούς Carl Zeiss και λειτουργία instant-share, αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης, εσωτερική μνήμη 16GB και δωρεάν online αποθήκευση μέσω SkyDrive για την αποθήκευση αρχείων μουσικής και φωτογραφιών.

Πηγή: proho.gr
TAGS