Τέλος σε μια από τις από τις πλέον μακρόβιες εκδόσεις του Firefox έδωσε το ίδρυμα Mozilla αφού ήδη από τις 24 Απριλίου διέκοψε την υποστήριξή του. Πρόκειται για τον Firefox 3.6 ο οποίος στις αρχές Μαΐου θα αναβαθμιστεί υποχρεωτικά στον Firefox 12.

Αυτό βέβαια θα ισχύει μόνο για τους χρήστες δεν έχουν απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις του browser. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και ο Firefox 3.5 άλλωστε είχε αναβαθμιστεί αυτόματα πριν από ένα χρόνο όταν διακόπηκε η υποστήριξη του από τη Mozilla.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοιου είδους αυτόματη αναβάθμιση, αφού κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν από ένα χρόνο, με τον Firefox 3.5.

Κι επειδή όσοι έχουν ξεμείνει με τον Firefox 3.6 είναι κυρίως εταιρικοί χρήστες, η Mozilla υπενθυμίζει πως έχουν πάντα την επιλογή να μεταβούν στον Firefox ESR, την έκδοση με υποστήριξη μακράς διαρκείας του browser που ακολουθεί διαφορετικό κύκλο αναβαθμίσεων και ενδείκνυται για επιχειρήσεις και εταιρικά περιβάλλοντα.

Πηγή: Proho.gr
TAGS