Εξερευνήστε τον δημιουργικό κόσμο της ποιοτικής απεικόνισης με εναλλασσόμενους φακούς, διασκεδάζοντας. Εάν θέλετε αποτελέσματα κατηγορίας DSLR, αλλά δε θέλετε να μεταφέρετε πολλά, η compact system φωτογραφική μηχανή NEX-F3 της Sony είναι ιδανική για εσάς επειδή προσφέρει την ποιότητα μιας «μεγάλης φωτογραφικής μηχανής».
Η NEX-F3 είναι τόσο μικρή που χωράει σε μία τσέπη και έχει το ίδιο design χωρίς καθρέφτη (mirrorless) που εξοικονομεί χώρο, όπως και άλλες φωτογραφικές μηχανές που ανήκουν στην οικογένεια των φακών α E-mount. Ο αισθητήρας Exmor™ APS HD CMOS με 16,1 ενεργά megapixel είναι πολύ μεγαλύτερος από άλλους που διαθέτουν οι compact μηχανές τύπου «point-and-shoot» (δηλαδή μηχανές για λήψη φωτογραφιών χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) και συλλαμβάνει ακόμα περισσότερο φως για αψεγάδιαστες φωτογραφίες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο και βίντεο Full HD με πολλές λεπτομέρειες (50i/25p). Όπως ακριβώς στις παραδοσιακές φωτογραφικές μηχανές DSLR, μπορείτε να δημιουργήσετε, εύκολα, όμορφα εφέ αποεστίασης έχοντας το αντικείμενό σας έντονα εστιασμένο πάνω σε ένα ομαλά θολωμένο φόντο.

Τώρα είναι πολύ εύκολο να βγάζετε τα δικά σας πορτρέτα! Απλώς, κρατήστε τη μηχανή με το χέρι τεντωμένο και γυρίστε την οθόνη LCD κατά 180° ώστε να βλέπετε καθαρά τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, πατήστε το κλείστρο ή αφήστε τη λειτουργία Smile Shutter να βγάλει αυτόματα τη φωτογραφία.

Το ενσωματωμένο φλας είναι πολύ χρήσιμο και διευρύνει τις επιλογές λήψης σε χαμηλό φωτισμό ή σε κλειστό χώρο, ακόμα περισσότερο. Αυτό το εύχρηστο pop-up φλας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην περίφημη NEX-7, σάς βοηθά να φωτίζετε τα πορτρέτα και άλλες λήψεις χωρίς να χρειάζεστε τα επιπλέον αξεσουάρ του φλας.

Η NEX-F3 δίνει τη δυνατότητα σε άπειρους φωτογράφους να έχουν άριστης ποιότητας αποτελέσματα χωρίς κόπο. Η λειτουργία Auto Portrait Framing αναγνωρίζει τη θέση του μοντέλου σας και τριμάρει τη σκηνή για να συνθέσει όμορφα πορτρέτα υψηλής ανάλυσης.
  • Αισθητήρας εικόνας μεγέθους APS-C με 16,1 ενεργά megapixel
  • Οθόνη LCD με δυνατότητα κλίσης 180° για εύκολη λήψη των δικών σας πορτρέτων
  • Ενσωματωμένο φλας, χρήσιμο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • Λειτουργία Auto Portrait Framing για ποιοτικά πορτρέτα χωρίς κόπο
  • AVCHD (50i/25p) για ομαλή λήψη βίντεο υψηλής ποιότητας
  • Λειτουργία Clear Image Ζουμ που διπλασιάζει το ενεργό εστιακό μήκος και παράλληλα διατηρεί ακέραια τα pixel
  • Εύκολα εντυπωσιακά αποτελέσματα με τη λειτουργία Superior Auto
  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για 470 λήψεις και εύκολη φόρτιση μέσω USB

Πηγή: proho.gr
TAGS