Στην έκθεση Electronic Entertainment Expo (E3) στο Λος Άντζελες, η Microsoft και η NIKE αποκάλυψαν το “Nike+ Kinect Training” αποκλειστικά στο Kinect για Xbox 360.
Το “Nike+ Kinect Training” είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο στην fitness ελίτ της Nike, σχεδιασμένο να βοηθάει όσους αθλούνται να επιτυγχάνουν τις δυνατότητες τους από το σπίτι τους.

Όποιος και να είναι ο στόχος εκγύμνασης, το “Nike+ Kinect Training” προσφέρει όλα τα εργαλεία για να τον πετύχεις.

Μέσω της μαγείας του Kinect, οι personal trainers με την εμπειρία τους μπορούν να δουν τις κινήσεις, να αξιολογήσουν τη φυσική δύναμη και δουν το πόσο αθλητικός είσαι, να εστιάσουν σε περιοχές που χρειάζονται  βελτίωση και να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πλάνο ασκήσεων για να σε βοηθήσουν να φτάσεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με συμβουλές σε πραγματικό χρόνο για να είναι σίγουρο ότι οι θέσεις και οι κινήσεις είναι σωστές, το εξατομικευμένο πρόγραμμα του “Nike+ Kinect Training” εξελίσσεται όσο το χρησιμοποιείτε, βοηθώντας να γίνετε περισσότερο fit, γρήγοροι και δυνατοί.

H Nike έχει αναπτύξει νέους τρόπους για να εμπνεύσει τους αθλητές σε όλα τα επίπεδα προσφέροντας ψηφιακές υπηρεσίες όπως είναι το Nike+ και το Nike+FuelBand. Με το “Nike+ Kinect Training”, οι ασκήσεις της Nike μπορούν να εξειδικευτούν για τον καθένα – από έναν επαγγελματία αθλητή έως ένα καθημερινό αθλητή ή ακόμη και για κάποιον που μόλις ξεκίνησε. 

Πήγαινε την training εμπειρία σου ένα βήμα πιο πέρα αντιμετωπίζοντας δοκιμασίες, προσκαλώντας τους φίλους σου, και παραμένοντας συνδεδεμένος με την εφαρμογή του κινητού σου, η οποία σε κρατάει σε εγρήγορση για την επόμενη άσκηση[*]. Το “Nike+ Kinect Training” θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Kinect για Xbox 360 κατά την περίοδο των διακοπών του 2012.

* Η δυνατότητα online multiplayer χρειάζεται Xbox LIVE Gold membership (η οποία πωλείται ξεχωριστά). Η mobile companion app χρειάζεται συμβατή συσκευή κινητής και λογαριασμό Nike+ (δεν περιλαμβάνει κόστη παρόχου).