Η LG Electronics ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία με το περιοδικό Vanity Fair του Ηνωμένου Βασιλείου και με τον Άγγλο φωτογράφο μόδας και διασημοτήτων, Ralph John Perou, για την προβολή της L-Style, της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της εταιρείας, στους γνώστες του στυλ που το συνδυάζουν με τη νέα τεχνολογία. Ο Perou, είναι γνωστός για τις φωτογραφήσεις του στο χώρο της μουσικής και της μόδας, και έχει συνεργαστεί με γνωστές προσωπικότητες, όπως με την Katy Perry, τον Justin Timberlake και την Helen Mirren.

Η σειρά των ασπρόμαυρων φωτογραφιών προβάλλει μοντέλα σε διάφορες πόζες με τα smartphones της νέας σειράς της LG, Optimus L, παρουσιάζοντας τα πέντε στοιχεία της L-Style: Το μοντέρνο στυλ σε σχήμα τετραγώνου, την αρμονική αντίθεση στο σχεδιασμό, την τεχνολογία Floating Mass, την ενιαία επιφάνεια και το φινετσάτο λεπτό σχήμα.

Τα μοντέλα από τη φωτογράφηση προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, από χορευτές μέχρι μακιγιέρ και επιστήμονες, και έχουν όλοι επιλεγεί για ένα μοναδικό λόγο, για την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ τους, από την οποία χαρακτηρίζεται και το κοινό για το οποίο η σειρά Optimus L-Style έχει δημιουργηθεί.

Η σειρά Optimus L της LG είναι σχεδιασμένη για τους καταναλωτές που είναι λάτρεις της μόδας και είναι πρόθυμοι να εξωτερικεύσουν το γούστο και το στυλ τους στις κινητές συσκευές τους.

Η σειρά αποτελείται από 3 smartphones: το L3 και το L7 που παρουσιάστηκαν στις αρχές της χρονιάς, και το L5 που θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2012.

Δείτε το backstage της φωτογράφησης στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS