Η ESET προσφέρει, για ακόμη μία χρονιά, 150 άδειες χρήσης του πολυβραβευμένου ESET Endpoint Antivirus προς τον εθελοντικό σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η προσφορά της ESET βοηθά το σύλλογο να καλύψει τις ανάγκες του για την προστασία των ηλεκτρονικών υπολογιστών που διαθέτει.

Το ESET Endpoint Security, η τελευταία έκδοση του ESET NOD32 Anvitirus Business Edition, είναι σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση πόρων, ταχύτατη σάρωση ενώ περιλαμβάνει λειτουργίες ασφαλείας και ρυθμίσεις προσαρμογής στα μέτρα του χρήστη για συνεχή προστασία.

Επιπλέον, προσφέρει προστασία στο μέγιστο δυνατό βαθμό, καθώς ο χρήστης εργάζεται online, είναι συνδεδεμένος στο αγαπημένο του κοινωνικό δίκτυο, κατεβάζει αρχεία, παίζει online παιχνίδια ή ανταλλάσει αρχεία με αφαιρούμενα μέσα.

Ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas, δήλωσε: «H ESET, έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζει την παράδοσή της, δωρίζοντας στο σύλλογο "Χαμόγελο του Παιδιού" προϊόντα της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που για πάνω από μία δεκαετία προσφέρει όλη του τη φροντίδα σε ανήλικα παιδιά».