Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση της προσφοράς Windows Upgrade, η οποία παρέχει στους καταναλωτές, που θα αγοράσουν ένα ενδεδειγμένο PC με λειτουργικό σύστημα Windows 7, την επιλογή να... αγοράσουν, κατά τη διάρκεια της προώθησης, τη δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Professional στην εκτιμώμενη τιμή λιανικής των €14.99, την οποία θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεση των Windows 8.

H προσφορά Windows Upgrade αποτελεί μόνο την πρώτη από τις πολλές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές με την ευρεία διάθεση των Windows 8.

Αυτό το πρόγραμμα αφορά 131 αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και είναι διαθέσιμο για καταναλωτές που θα αγοράσουν νέα PC με Windows 7 με προεγκατεστημένες τις εκδόσεις Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ή Ultimate και διαθέτουν αντίστοιχο και έγκυρο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας από τον κατασκευαστή.

Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορά καινούριου PC με Windows 7 που θα αγοραστεί κατά την περίοδο 2 Ιουνίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2013 και θα έχει εξαργυρωθεί πριν τη λήξη του προγράμματος στα τέλη του Φεβρουαρίου 2013.

Οι καταναλωτές που εγγράφονται για την προσφορά Windows Upgrade θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 από την ημέρα της ευρείας διάθεσής τους. Η αναβάθμιση θα μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε νόμιμο και συμβατό Windows PC και παρέχει τρίμηνη υποστήριξη από τη Microsoft.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αξιοποίηση της προσφοράς Windows Upgrade, είναι διαθέσιμες στο www.windowsupgradeoffer.com.

TAGS