Το άνοιγμα των πρώτων αποκλειστικών της καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα ανακοίνωσε η Lenovo, δηλώνοντας έτσι τη δυναμική της παρουσία στην Ελλάδα. Τα “Lenovo Exclusive Storesείναι σχεδιασμένα για να μυήσουν τους καταναλωτές στον τεχνολογικό κόσμο της δεύτερης μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρείας προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως.

Σε αυτά θα βρει κανείς τις πιο σύγχρονες σειρές των desktops, laptops και tablets της Lenovo, καθώς και τα πιο μοντέρνα συνοδευτικά αξεσουάρ, ενώ το προσωπικό των καταστημάτων προσφέρει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για όλους τους υπολογιστές Lenovo.

Από τότε που η Lenovo εξαγόρασε το τμήμα προσωπικών υπολογιστών της IBM εισήγαγε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών υπολογιστών, με ιδιαίτερο design και μοναδική απόδοση που εξυπηρετούν διαφορετικά τμήματα της αγοράς, από τα IdeaPad και IdeaCenter laptopstablets και all-in-one desktops που απευθύνονται σε καταναλωτές, μέχρι τα ThinkPad laptopstablets και ThinkCentre desktops για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και τα ολοκαίνουρια λεπτά Ultrabooks.

Το Lenovo Exclusive Store στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην Πυλαία, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Θέρμης μετά το Praktiker, ενώ το κατάστημα στην Πάτρα βρίσκεται στην Νέα Εθνική Οδό 208.

TAGS