Την εφαρμογή για Android smartphonesVodafone Explore Greece” παρουσίασε η Vodafone, που έχει στόχο να προωθήσει και να αναδείξει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Η εφαρμογή διατίθεται ήδη δωρεάν στο Play Store για συσκευές με Android λειτουργικό και θα προωθηθεί από την εταιρία στη διεθνή συνδρομητική της βάση ώστε να αξιοποιηθεί από χρήστες smartphones σε όλο τον κόσμο.

Τις προσεχείς ημέρες θα διατεθεί δωρεάν η εφαρμογή και για iPhone μέσα από το App Store της Apple.

Η εφαρμογή παρέχει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες, για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Ελλάδα, ή για όσους βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους και θέλουν να ενημερωθούν για το τι βρίσκεται γύρω τους.

Είναι απλή στη χρήση, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πλούσιο οπτικοαουστικό περιεχόμενο, που ανανεώνεται συνεχώς. Δίνει τη δυνατότητα χρήσης GPS τοποθεσίας, για να μπορεί ο χρήστης να ενημερώνεται όπου και αν βρίσκεται για το τι υπάρχει γύρω του.

Μέσα από το “Vodafone Explore Greece”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για όλους τους τουριστικούς προορισμούς, για διαμονή, διασκέδαση, προτάσεις για φαγητό, αλλά και αναλυτικούς χάρτες του τόπου που θέλουν να επισκεφτούν.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιέχει παρουσίαση των παραλιών κάθε περιοχής, ιστορικά στοιχεία, περιοχές με ιστορικό ενδιαφέρον αλλά και με φυσική ομορφιά, που αξίζει κάποιος να μάθει και να επισκεφθεί.

Για τους ξένους χρήστες που δεν μιλούν ελληνικά, η εφαρμογή διαθέτει βασικές φράσεις μεταφρασμένες, αλλά και ηχητική βοήθεια που τις αναπαράγει για μεγαλύτερη ευκολία.

Η εφαρμογή έχει και διαδραστικό χαρακτήρα, αφού οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες τόσο στο Facebook, όσο και στην εφαρμογή και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Για την υλοποίηση του “Vodafone Explore Greece” πολύ σημαντική υπήρξε η συνεργασία της εταιρίας με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε στο Android smartphone σας με ένα κλικ εδώ.