Το πρόγραμμα πιστοποίησης HTC Connect, στόχος του οποίου είναι να προσφέρει στους κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα βελτιωμένο πρότυπο ήχου και εικόνας για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τις συσκευές της HTC, ανακοινώθηκε σήμερα. Για τους καταναλωτές, το HTC Connect θα σημαίνει υψηλής ποιότητας ασύρματο ήχο και εικόνα από τα HTC Smartphones τους σε συμβατές ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι ή το αυτοκίνητό τους. Τα Smartphones αλλάζουν τον τρόπο που οι χρήστες ακούν μουσική και βλέπουν βίντεο.

Η πιστοποίηση HTC Connect εισάγει νέα πρότυπα συνδεσιμότητας για τους συνεργάτες της εταιρείας και προσφέρει στους χρήστες των πιστοποιημένων συσκευών ένα νέο επίπεδο ευχρηστίας, μέσω της απρόσκοπτης ενσωμάτωσής τους με τις άλλες συμβατές ηλεκτρονικές τους συσκευές. Η σειρά Smartphones HTC One έχει προγραμματισθεί να λάβει την πιστοποίηση HTC Connect μέσω ενημέρωσης λογισμικού τους επόμενους μήνες.

«Στόχος του HTC Connect είναι να δώσει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να κάνουν εύκολα streaming σε βίντεο και μουσική υψηλής ποιότητας από το Smartphone τους, στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Η νέα αυτή πρωτοβουλία θα αξιοποιήσει τις καινοτομίες που έχει εισάγει η HTC στα Smartphones, σε συνεργασία με κορυφαίες επωνυμίες καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών», δήλωσε ο Kouji Kodera, Chief Product Officer της HTC Corporation. «Είμαστε επίσης στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Pioneer Electronics, κορυφαία εταιρεία του κλάδου ήχου και εικόνας, θα είναι ο πρώτος από τους συνεργάτες μας που θα προσφέρει στους καταναλωτές συσκευές με δυνατότητες ήχου πιστοποιημένες κατά το πρότυπο HTC Connect.»


Πηγή: e-pcmag.gr