Η Vodafone παρουσιάζει το νέο Vodafone Smart II, για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των smartphones και του Mobile Internet  και να συνδυάσουν χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και χαμηλό κόστος. Το Vodafone Smart II προσφέρει στους νέους χρήστες smartphones μια μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, καθώς διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), επεξεργαστή 800 MHz με μνήμη RAM 512MB και οθόνη αφής υψηλής απόκρισης HVGA 3.2".

Επιπλέον διαθέτει κάμερα 3,2 megapixel με LED φλας, κάρτα μνήμης 2GB στη συσκευασία, πλήρη συνδεσιμότητα HSDPΑ, Wi-Fi και GPS τελευταίας τεχνολογίας για ακριβείς λειτουργίες χαρτογράφησης και πλοήγησης.

Με το Vodafone Smart II, η Vodafone παρέχει τη δυνατότητα ακόμα και σε όσους έως σήμερα δεν διέθεταν smartphone να γνωρίσουν τον κόσμο του mobile internet και τις αμέτρητες δυνατότητες που μπορεί να τους παρέχει, όπως:

- Υψηλής ταχύτητας πλοήγηση στο internet
- Πρόσβαση σε εφαρμογές ειδήσεων και διασκέδασης
- Emails, επαφές και ημερολόγιο
- Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook και Twitter
- Αποκλειστικές εφαρμογές Vodafone όπως My Vodafone για Έλεγχο Χρήσης και Vodafone Music για γρήγορο κατέβασμά μουσικής.

Το Vodafone Smart II διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, ενώ μία σειρά από  καλύμματα 4 χρωμάτων, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να το διαμορφώσουν σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ. Κάθε κάλυμμα αποτελείται από 2 μέρη προσφέροντας τη δυνατότητα  για αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων.

Το smartphone είναι διαθέσιμο στην τιμή των 99 ευρώ, ενώ οι συνδρομητές Vodafone Kαρτοκινητής & Καρτοπρογράμματος παίρνουν δώρο 2 μήνες Mobile Internet (100MB/μήνα).