Την κυκλοφορία της νέας σειράς laptops B-Series B575e ανακοίνωσε η Lenovo, που απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Διαθέτοντας τους νέους εξελιγμένους επεξεργαστές AMD E-series, τα νέα laptops προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής απόδοσης και αισθητικής, σε προσιτή τιμή.

Με τους φορητούς υπολογιστές B575e (15,6 ιντσών) της Lenovo μεγιστοποιείται η απόδοση τόσο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και για τους οικιακούς χρήστες. Εξοπλισμένοι με τους διπύρηνους επεξεργαστές AMD E-Series, οι υπολογιστές χαρίζουν στο χρήστη εξαιρετική απόδοση καθώς και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που ξεπερνά τις 6 ώρες.

Ακόμη, με τη θύρα USB 3.0 οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα σε έναν εξωτερικό δίσκο με απίστευτες ταχύτητες που φτάνουν σχεδόν τα 5GΒ το δευτερόλεπτο. Έτσι, γλιτώνουν χρόνο αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Τέλος, οι νέοι υπολογιστές Lenovo B575e είναι φιλικοί προς το περιβάλλον αφού εξοικονομούν ενέργεια και βοηθούν τις μικρές επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος τους και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Τα νέα laptops B575e της Lenovo δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν συνέχεια την κατάσταση της απόδοσης, του τεχνικού εξοπλισμού και της ασφάλειας του υπολογιστή μέσα από το κέντρο επίλυσης προβλημάτων Lenovo Solution Center, ένα ιδανικό εργαλείο που συνδυάζει διαφορετικές λειτουργίες του control panel σε μία ενιαία και εύχρηστη πλατφόρμα.

Και οι δύο νέοι υπολογιστές προσφέρουν εξειδικευμένα εργαλεία, ειδικά σχεδιασμένα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες, όπως το in-home και office support το οποίο επισκευάζει το laptop σας γρήγορα και εύκολα, ελαχιστοποιώντας τις διακοπές λειτουργίας στις βασικές λειτουργίες της επιχείρησης. Το Accidental Damage Protection βοηθά τους χρήστες να αποφύγουν τα απροσδόκητα κόστη επισκευής για ατυχήματα, όπως πτώση ή σπάσιμο της οθόνης LSD.

Οι υπολογιστές Lenovo B575e χαρακτηρίζονται από σύγχρονο σχεδιασμό, που αποπνέει κομψότητα και επαγγελματισμό. Επίσης συνοδεύονται από ένα εύχρηστο πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για να προλαμβάνει τα λάθη κατά την πληκτρολόγηση – απαραίτητος σύμμαχος για όσους περνάνε πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Τα laptops Lenovo B575e θα είναι διαθέσιμα στα Lenovo Exlusive Stores στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, καθώς και στους επαγγελματικούς αντιπροσώπους της Lenovo, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 499 €.