Η Nokia ανακοίνωσε τη διάθεση του Nokia 113 στην ελληνική αγορά, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει στους χρήστες μία γρήγορη και οικονομική εμπειρία διαδικτύου. Το Nokia 113 είναι ένα λεπτό, κομψό και καινοτόμο κινητό με μία κάρτα SIM που συμπεριλαμβάνει το Nokia Browser, το οποίο συμπιέζει τα δεδομένα έως 90% και επιτρέπει γρήγορη περιήγηση μέσω κινητού για τους χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Η συσκευή είναι ιδανική για επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο Facebook και το Twitter από την αρχική οθόνη.

Το Nokia 113 περιλαμβάνει επιπλέον προεγκατεστημένη την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων eBuddy, με πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το MSN, το Yahoo! Messenger και το Google Talk για συνεχή επικοινωνία.

Το Nokia 113 διαθέτει επιπλέον προεγκατεστημένες μοναδικές επιλογές ψυχαγωγίας:

- Η συσκευή προσφέρει δωρεάν 40 παιχνίδια από την EA, αποκλειστικά για τη Nokia, τα οποία φέρνουν το gaming στο κινητό.

- Υποστήριξη εξωτερικής μνήμης έως 32GB η οποία επιτρέπει την αποθήκευση χιλιάδων μουσικών κομματιών και ταυτόχρονα μέχρι 21,5 ώρες συνεχούς playback, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

- Όπως και σε πολλές άλλες συσκευές Nokia, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες εφαρμογές από το Nokia Store.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 1,8” και μία βελτιωμένη κάμερα VGA για ευκρινείς και καθαρές εικόνες, ώστε οι χρήστες να φωτογραφίζουν διασκεδαστικά στιγμιότυπα και να τα μοιράζονται γρήγορα και εύκολα στο Facebook και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Με την υποστήριξη εξωτερικής μνήμης 32GB, οι καταναλωτές μπορούν να αποθηκεύσουν πάνω από 6.000 τραγούδια ή 90.000 εικόνες, έχοντας έτσι άμεση επαφή με ότι είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να ακούσουν τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και να μοιραστούν τα αγαπημένα τους τραγούδια με τους φίλους τους μέσω Bluetooth.

Το Nokia 113 διαθέτει 40 δωρεάν παιχνίδια από την EA Games, συνολικού κόστους 75 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας τίτλους όπως: Tetris, Bejeweled, Need for Speed The Run, Monopoly Here & Now, και SimCity Deluxe.

Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής για το Nokia 113 είναι περίπου 50 ευρώ, ενώ θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 20 Ιουλίου.

TAGS