Το LG Optimus L5, ένα από τα πιο κομψά smartphones της L-Series της LG, έρχεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από τη Vodafone. Πιστό στη φιλοσοφία του κομψού τετράγωνου μίνιμαλ σχεδιασμού, το LG Optimus L5 είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού στυλ και τεχνολογίας. Με πάχος μόλις 9,5 χιλιοστά, αυτό το smartphone έρχεται γεμάτο έξυπνες και πρακτικές λειτουργίες.

Εφαρμόζοντας το πιο πρόσφατο Android λειτουργικό σύστημα της Google, Ice Cream Sandwich, το LG Optimus L5 διαθέτει οθόνη 4,0 ιντσών, για μία ξεχωριστή εμπειρία επικοινωνίας.

Το νέο User Interface δίνει τη δυνατότητα επίσης για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη.

Το Optimus L5 αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης μέσω του QuickMemo, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις προσωπικές τους σημειώσεις, πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσουν ή να τις μοιραστούν με τους φίλους τους.

Το LG L5 διατίθεται από τα καταστήματα της Vodafone στην τιμή των 199 ευρώ, ενώ μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα αν το συνδυάσει με σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

- Οθόνη: 4,0 ίντσες HVGA
- Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
- Επεξεργαστής: 800 MHz
- Ενσωματωμένη μνήμη: 4 GB
- Κάρτα μνήμης: υποστήριξη Micro SD μέχρι 32 GB
- Camera: 5.0 MP με AutoFocus και LED φλας
- Μπαταρία: 1,500 mAh
- Διαστάσεις: 118,3 x 66,5 x 9,5 (χιλ.)