Οι πρώτοι αγοραστές του νέου tablet της Google, έχουν ήδη παραλάβει τις συσκευές τους. Το Nexus 7, με τιμή στης ΗΠΑ 199 δολάρια, τετραπύρηνο επεξεργαστή και το νέο Android Jelly Bean, αποτελεί μια ελκυστική αγορά.   Τα πρώτα παράπονα όμως έχουν έρθει στο φως, έχουν να κάνουν με την ποιότητα κατασκευής και αφορούν στην εφαρμογή της οθόνης με το σώμα της συσκευής.

Έχει παρατηρηθεί ότι η οθόνη είναι "χαλαρή" και καταλήγει να εξέχει τουλάχιστον 1 χιλιοστό πάνω από τον κορμό του Νexus, ενώ εάν γίνει προσπάθεια να πιεστεί για να εφαρμόσει, ακούγονται ήχοι σπασίματος.  

Η λύση όμως είναι σχετικά απλή, για όσους δε φοβούνται να... ανοίξουν το tablet τους! Το Nexus 7 δεν είναι κολλημένο και μπορεί το πίσω μέρος να αποσπαστεί από το εμπρός. Οι κάτοχοι καλούνται να βιδώσουν ελαφρά τις βίδες που βρίσκονται περιμετρικά της οθόνης, αφού τελικά αυτό είναι το πρόβλημα. Όσοι δε θέλουν να κάνουν αυτή τη διαδικασία, καλούνται να απευθυνθούν στη Google για ζητήσουν αντικατάσταση του tablet τους.  

Η Google, πλέον, ελέγχει όλο της το στοκ, για να βεβαιωθεί ότι μερικές βίδες που δεν έχουν "σφιχτεί" σωστά, θα σταματήσουν να δημιουργούν αρνητική εικόνα για το ολοκαίνουριο προϊόν της.  

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr