Ένα σουηδικό site, έχει προσθέσει ήδη στους καταλόγους του τα tablet της Microsoft, τα οποία δεν αναμένονται στην αγορά πριν τον Οκτώβριο, ενώ καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει από την εταιρία σχετικά με τις τιμές πώλησής τους! Η μόνη αναφορά που έχει γίνει σχετικά με τις τιμές των tablet από την εταιρία μέχρι στιγμής, είναι πως θα είναι ανταγωνιστικές σε σχέση με τις αντίστοιχες ταμπλέτες, για τα Windows RT μοντέλα, όπως επίσης και αυτές των Windows Pro μοντέλων, σε σχέση με τα ultrabooks.

Στο σουηδικό site Webhallen, το φθηνότερο μοντέλο, το Windows RT 16GB κοστολογείται στα 1.000 δολάρια, ενώ το ακριβότερο, το Windows Pro 128GB στα 2.100!

Φυσικά, αυτές οι τιμές, ούτε... για πλάκα δεν είναι "ανταγωνιστικές" και σίγουρα είναι πολύ "φουσκωμένες" σε σχέση με αυτές που αναμένεται να ανακοινώσει η Microsoft.

Η διαφορά κόστους μεταξύ ΗΠΑ και Σουηδίας είναι της τάξης του 25% περίπου, αλλά και πάλι, εάν γίνει η σύγκριση, τότε το πιο προσιτό Surface, θα έπρεπε να κοστίζει περί τα 300 δολάρια περισσότερο από το iPad, κάτι που θεωρείται απίθανο.

Πιο είναι το πιθανότερο και προφανές;

Ότι οι συγκεκριμένοι Σουηδοί, απλώς θέλουν να κερδοσκοπήσουν, εις βάρος ανενημέρωτων και ταυτόχρονα ανυπόμονων καταναλωτών...

πηγή: e-pcmag