Δεδομένου ότι έχασε εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μάχη με το Facebook, το πάλαι ποτέ κραταιό δίκτυο social media έχει πλέον αλλάξει πορεία. Αναφερόμαστε φυσικά στο MySpace, το οποίο σύντομα θα δούμε πλήρως ανασχεδιασμένο.   Ακόμη βέβαια δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τα νέα του χαρακτηριστικά. Όπως έγινε γνωστό όμως, πλέον το MySpace θα δίνει το περισσότερο βάρος εκεί που πάντοτε ήταν το δυνατό του σημείο: στην ανακάλυψη και προώθηση μουσικής.

Εξάλλου είναι διαθέσιμα στο αρχείο του περίπου 42 εκατομμύρια τραγούδια γεγονός που αναμένεται ότι θα βοηθήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση.  

Στόχος με άλλα λόγια είναι το MySpace να μετατραπεί σε μια υπηρεσία μέσω της οποίας οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τη δουλειά τους και να χτίζουν την γενικότερη εικόνα τους.  

Όπως ήδη αναφέραμε, ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις αλλαγές που θα γίνουν. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι προς το παρόν οι πειραματισμοί γίνονται σε κλειστή beta από τους υπαλλήλους του και ότι η νέα μορφή θα δει το φως της δημοσιότητας κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του έτους.  

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr