Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia 112 στην ελληνική αγορά, με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 60 ευρώ. Το Nokia 112 είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει στους χρήστες μία γρήγορη και οικονομική εμπειρία διαδικτύου.

Η συσκευή είναι ιδανική για επικοινωνία μέσω Facebook, Twitter και άλλων κοινωνικών δικτύων, ενώ ο Nokia Browser προσφέρει μία εύκολη εμπειρία διαδικτύου.

Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να καταναλώνουν λιγότερα δεδομένα, έως και 90%, συμπιέζοντας τις ιστοσελίδες στο cloud. Το Nokia 112 προσφέρει άμεση πρόσβαση στο Facebook και στο Twitter από την αρχική οθόνη.

Επιπροσθέτως, περιλαμβάνει προεγκατεστημένη την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων eBuddy, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία.

Το Nokia 112 διαθέτει επιπλέον προεγκατεστημένες μοναδικές επιλογές ψυχαγωγίας:

- Η συσκευή προσφέρει δωρεάν 40 παιχνίδια από την EA, αποκλειστικά για τη Nokia, τα οποία φέρνουν το gaming στο κινητό.

- Υποστήριξη εξωτερικής μνήμης έως 32GB η οποία επιτρέπει την αποθήκευση χιλιάδων μουσικών κομματιών

- Όπως και σε πολλές άλλες συσκευές Nokia, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες εφαρμογές από το Nokia Store.

- Η συσκευή έχει βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να προσφέρει μεγάλης διάρκειας μπαταρία, με περισσότερες από 10 ώρες χρόνου ομιλίας και standby για σχεδόν ένα μήνα, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να κρατάνε επαφή και να διασκεδάζουν όλη μέρα.

Το Nokia 112 είναι μία συσκευή με Dual SIM και την κορυφαία τεχνολογία της Nokia, Easy Swap, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν τις κάρτες SIM γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσουν τη μπαταρία ή να κλείσουν το τηλέφωνό τους.

Η τεχνολογία  Easy Swap μπορεί να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις και να θυμάται έως πέντε διαφορετικές κάρτες SIM, ενώ παράλληλα βοηθάει τους καταναλωτές να διατηρούν τον έλεγχο του κόστους.

TAGS