Οι καιροί είναι δύσκολοι και αυτό, εκτός από τον κόσμο που το σκέφτεται δύο και τρεις φορές παραπάνω σε ποιο gadget θα επενδύσει τα χρήματά του, το έχουν αντιληφθεί και οι εταιρίες που κυκλοφορούν στην αγορά αρκετές προσιτές και ποιοτικές συσκευές. Το νέο LG Optimus L5 είναι η τελευταία πρόταση της LG σε όσους αναζητούν ένα οικονομικό και κομψό smartphone με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το LG L5 διαθέτει κομψό τετράγωνο μίνιμαλ σχεδιασμό και έχει πάχος μόλις 9,5 mm ενώ οι λειτουργίες του θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς που δεν θέλουν όμως να δαπανήσουν 500 ή 600 ευρώ για ένα κινητό.

Με λειτουργικό Android 4.0 ICS, νέο user interface της LG για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, οθόνη 4 ιντσών, επεξεργαστή χρονισμένο στα 800 MHz, μνήμη 4GB (επεκτάσιμη έως έως 32GB) και κάμερα 5 Megapixel, το Optimus L5 θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που έχετε από ένα smartphone με το παραπάνω.

Όλα αυτά με 199 ευρώ αν αγοράσετε τη συσκευή σκέτη (περιλαμβάνεται ΦΠΑ), ενώ η τιμή μπορεί να πέσει αρκετά αν συνδυάσετε το L5 με νέα σύνδεση σε κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε το LG Optimus L5 στο βίντεο που ακολουθεί:Γιάννης Καρακατσάνης