Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Asha 311 στην ελληνική αγορά από τις 27 Αυγούστου, με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 140-150 ευρώ. Η συσκευή προσφέρει μία νέα user interface εμπειρία αφής, συνδυάζοντας την αποδεδειγμένα εύκολη στη χρήση τεχνολογία της Nokia με την καινοτομία του ψηφιακού σχεδιασμού που ταιριάζει κατάλληλα σε αυτό τον σκοπό.

Το όμορφο Nokia Asha 311 είναι μία γρήγορη και εύκολη συσκευή με οθόνη αφής, 3.5G χωρητικότητα και επεξεργαστή 1GHz για μία σπουδαία εμπειρία Internet.

Εκτός από την προσφορά μίας ολοκληρωμένης online κοινωνικής εμπειρίας, το Nokia Asha 311 έχει δημιουργηθεί για ψυχαγωγία.  Όλοι οι χρήστες λαμβάνουν ένα αποκλειστικό δώρο 40 παιχνιδιών EA που θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν και να κρατήσουν για πάντα.

Αυτά τα παιχνίδια καλύπτουν τις κατηγορίες δράση, ηλεκτρονικά και αθλητικά και περιλαμβάνουν τίτλους όπως: Tetris, Bejeweled, Need for Speed: The Run και Fifa 2012. Διαθέτει  επιπλέον 15 επίπεδα του Angry Birds προεγκατεστημένα στη συσκευή, που αξιοποιούν ιδανικά  την οθόνη αφής και τον επεξεργαστή 1GHz.

Το κινητό διαθέτει μία ανθεκτική στις γρατζουνιές οθόνη αφής με φίλτρα πόλωσης, εξασφαλίζοντας στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία με το μοναδικό και διασκεδαστικό user interface. Η συσκευή έχει επιπλέον μία 3.2MP κάμερα και προεγκατεστημένα Nokia Maps.

Το Nokia Asha 311 αξιοποιεί πλήρως το Nokia Browser 2.0, τη μεγάλη, πρόσφατη αναβάθμιση που ενσωματώνει την τεχνολογία cloud της Nokia για να μειώσει την κατανάλωση δεδομένων μέχρι και 90%, με αποτέλεσμα οι χρήστες να απολαμβάνουν ταχύτερη και φθηνότερη πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Οι ιστοσελίδες “φορτώνονται” τρεις φορές πιο γρήγορα συγκριτικά με συσκευές χωρίς cloud-accelerated περιήγηση, κάνοντας πιο εύκολο για τους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα στις περισσότερες από 10.000 διαθέσιμες διαδικτυακές εφαρμογές.

Επίσης, προσφέρει μία πιο πλούσια και πιο διαδραστική εμπειρία ενώ χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα από μία συμβατική εφαρμογή.

TAGS