Για τα tablet τα smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν κατασκευαστεί δεκάδες ή και εκατοντάδες άλλες συσκευές που «συνδυάζονται» με αυτά... Για το iPad και το iPhone ειδικά έχουν φτιαχτεί τα περισσότερα αξεσουάρ απ΄ότι για άλλες συσκευές, λόγω της τεράστιας απήχησης που έχουν στο κοινό όλων των ηλικιών.

Αυτό που είδαμε σήμερα και μας εντυπωσίασε ονομάζεται iTypewriter και... «μετατρέπει» το iPad σε γραφομηχανή!

Η συγκεκριμένη συσκευή αποτελεί δημιούργημα ενός product design και mechanical engineering student, του Austin Yang από τη Σκωτία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω το iTypewriter είναι ένα dock για το iPad, με πληκτρολόγιο ίδιο με αυτό των γραφομηχανών που υπήρχαν παλιά.

Όταν κάποιος γράψει «χτυπώντας» τα πλήκτρα αυτής της γραφομηχανής, οι άκρες της «χτυπάνε» στην οθόνη του iPad ώστε να δούμε γραμμένο στην οθόνη του iPad αυτό που θέλουμε.Πρωτότυπο σίγουρα, αλλά όχι και τόσο βολικό θα λέγαμε, ειδικά για πληκτρολόγηση μεγάλων κειμένων θα λέγαμε.

Αν βλέποντας το βίντεο παραπάνω σας πέρασε απ΄το μυαλό να το αγοράσετε, δυστυχώς δεν θα το βρείτε πουθενά, αφού το iTypewriter για την ώρα τουλάχιστον αποτελεί ένα concept.

Δεν αποκλείεται όμως κάποια στιγμή να διατεθεί ευρέως στην αγορά...

TAGS