Μπορεί το iPhone και η Apple να έχει φανατικούς φίλους αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει και εξίσου φανατικούς εχθρούς. Χρήστες του Android και όχι μόνο δηλαδή που δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν τόσο την ίδια την εταιρεία όσο βέβαια και τα Apple Fan Boys. Έτσι, παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων της, μια μερίδα του κοινού πάντοτε θα βρει να κάποιο αρνητικό σχόλιο να κάνει. Αν και κατά κανόνα τα σχόλια αυτά είναι από υπερβολικά αυστηρά έως και άδικα, κάποια αναμφισβήτητα δεν απέχουν και τόσο από την πραγματικότητα.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, η κυκλοφορία του iPhone 5, γέμισε τα social media όχι μόνο επαίνους για το προϊόν αλλά και τις σχετικές ειρωνείες. Χαρακτηριστικό του γεγονότος είναι ότι αυτή τη στιγμή στο Google+ το ποιο δημοφιλές hashtag και trending topic είναι το #iSheep. Η παρομοίωση δηλαδή των Apple Fan Boys με πρόβατα.

Εξίσου πολλές είναι εξάλλου και οι σχετικές γελοιογραφίες τις οποίες όμως βλέπουμε περισσότερο στο Facebook.

Παρά την πολεμική πάντως, δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι πωλήσεις του νέου smartphone της Apple. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι, σύμφωνα με υπολογισμούς, μέχρι το τέλος του έτους οι πωλήσεις της συσκευής θα έχουν αυξήσει το συνολικό ΑΕΠ των ΗΠΑ κατά μισή ποσοστιαία μονάδα!

Πηγή: proho.gr
TAGS