Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι εδώ και καιρό. Το φευγιό της Motorola Hellas (η οποία υπήρχε  ή δεν υπήρχε το ίδιο και το αυτό), αποτέλεσε το προκαταρκτικό πιάτο. Η Nokia Ελλάδας όμως, μια εταιρεία με δυναμικά στελέχη, καλά προϊόντα και ανοδική τάση στην αγορά γιατί να την κοπανήσει;

Και γιατί (όπως φημολογείται) υπεύθυνη για την ελληνική αγορά να είναι η Nokia Ουγγαρίας ή Ρουμανίας;

Η στήλη μίλησε με τη Civitas, την εταιρεία που έχει αναλάβει την επικοινωνία της Nokia Ελλάδος από το 2009 και έμαθε όσα είναι λίγο-πολύ γνωστά: ότι δεν ευθύνεται η ελληνική κρίση για το λουκέτο, αλλά είναι απόφαση της «μαμάς» Nokia να κλείσει τα τοπικά της γραφεία σε «μικρές» χώρες.

Μάθαμε επίσης ότι γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθούν οι 12 εργαζόμενοι σε γραφεία της Nokia στο εξωτερικό και ότι οι κάτοχοι συσκευών της φινλανδικής εταιρείας θα έχουν κανονικά service και εξυπηρέτηση.

Στην προσπάθειά μας να ψάξουμε βαθύτερα τη δυσάρεστη αυτή είδηση, επικοινωνήσαμε με τον Νάσο Αναλογίδη, Country Manager της Nokia για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κύριος Αναλογίδης, μας εξήγησε ότι διάγουμε μια περίοδο έντονων ζυμώσεων για τη Nokia και μας διαβεβαίωσε ότι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις μας θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες . Τον εμπιστευόμαστε και τον περιμένουμε…

πηγή: kourdisto portocali 

TAGS