Η Motorola σε συνεργασία με την Intel παρουσίασαν το Motorola RAZR i, ένα νέο smartphone πλήρους οθόνης. Η 4.3 ιντσών οθόνη Super AMOLED Advanced καλύπτει το RAZR i από άκρη σε άκρη, ενώ χάρη στην έλλειψη περιμετρικού πλαισίου εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή επιφάνεια, για το συγκεκριμένο μέγεθος συσκευής (more screen with less phone).  
Χάρη στον πεξεργαστή Intel Atom, το RAZR i είναι το πρώτο έξυπνο κινητό που μπορεί να πετύχει ταχύτητα επεξαργασίας της τάξης των 2.0 GHz. Έτσι, σε συνδυασμό και με την μπαταρία μεγάλης διάρκειας, μπορείτε να περνάτε από ένα game σε ένα κείμενο ή μια playlist, και στη συνέχεια να σερφάρετε στο Ίντερνετ, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.  

Επιπλέον μπορείτε να έχετε μια κάμερα 8-megapixel έτοιμη για χρήση σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Απλώς και μόνο πατώντας το ειδικό πλήκτρο της κάμερας, είστε έτοιμοι να τραβήξετε τη φωτογραφία που θέλετε. Και αν το θέμα σας κινείται γρήγορα, η λειτουργία multi-shot σας επιτρέπει να τραβήξετε 10 διαδοχικές φωτογραφίες σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Ενώ, η τεχνολογία High Dynamic Range (αύξηση δυναμικής περιοχής) και ο ειδικός αισθητήρας στην πίσω όψη, εγγυώνται άριστες λήψεις ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτισμού.  

Βασισμένο στο λειτουργικό Android 4.0, Ice Cream Sandwich (με δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση Jelly Bean), το RAZR i φέρνει τον κόσμο της Google στο χέρι σας. Με το Google Play έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 600.000 apps και games, σε χιλιάδες ταινίες και εκατομμύρια βιβλία.

Τα Google Maps for Android σας πηγαίνουν στον προορισμό σας με δωρεάν, turn-by-turn πλοήγηση και φωνητικές οδηγίες, ενώ όταν τα χέρια σας είναι απασχολημένα η τεχνολογία Voice Actions for Android του RAZR i σας επιτρέπει να γράψετε ένα μήνυμα, να πάρετε οδηγίες πλοήγησης, να καλέσετε κάποιον να ακούσετε ένα τραγούδι ή απλώς να ‘γκουγκλάρετε’ κάτι με τη φωνή σας. Επίσης, το RAZR i υποστηρίζει την τεχνολογία near field communication (NFC), ώστε να μπορείτε να στέλνετε σε συμβατές συσκευές contacts, links, χάρτες και διάφορα άλλα, μέσω του Android Beam. Απλώς κρατώντας τις δύο συσκευές μαζί και πατώντας ελαφρά την οθόνη.  

Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά του, το RAZR i έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να πηγαίνει οπουδήποτε. Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από γυαλί Corning Gorilla Glass, ώστε να αντέχει γδαρσίματα και χαρακιές, ενώ περιμετρικά περιβάλλεται από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου το οποίο έχει υποστεί ειδική διαμόρφωση με διαμάντι. Η πλάτη του RAZR i έχει κατασκευαστεί από το ιδιαιτέρως ανθεκτικό KEVLAR της DuPont 3. Χύθηκε καφές; Σας έπιασε βροχή; Μην ανησυχείτε. Το RAZR i διαθέτει ειδική προστασία από τις σταγόνες – ακόμη και για τις πλακέτες που βρίσκονται στο εσωτερικό της συσκευής.  

Το RAZR i προσφέρεται εξαρχής εξοπλισμένο με μπαταρία πολύ μεγάλης διάρκειας. Ενεργοποιώντας, όμως, τη λειτουργία SMARTACTIONS, η συσκευή επιλέγει αυτόματα ένα προφίλ λειτουργίας το οποίο μεγιστοποιεί το χρόνο ανάμεσα στις φορτίσεις. Έτσι, αν θέλετε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα την ελάχιστη ενέργεια που έχει μείνει στη μπαταρία, ή αν απλώς θέλετε να κάνετε το κινητό σας αθόρυβο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, η λειτουργία SMARTACTIONS θα αναλάβει να κάνει αυτόματα τις απαραίτητες ρυθμίσεις.  

Επίσης, η προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Guide Me που προσφέρει αποκλειστικά η Motorola, επεξηγεί με τρόπο απλό και λειτουργικό κάθε χαρακτηριστικό και κάθε λειτουργία του τηλεφώνου, καταργώντας ουσιαστικά το εγχειρίδιο χρήσης. Τέλος, τα interactive Circles Widget, που επίσης αποτελούν αποκλειστικότητα της Motorola, επιτρέπουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες για τον καιρό, την ώρα και πολλές άλλες χρηστικές πληροφορίες.

Πηγή: proho.gr
TAGS