Επενδυτής της Apple, ο οποίος φαίνεται πως άντλησε τις πληροφορίες του από πηγές μέσα στην εταιρεία όχι μόνο επιβεβαίωσε την επικείμενη κυκλοφορία ενός μικρότερου iPad, αλλά διέρρευσε και την ημερομηνία της παρουσίασης του.
Ο επενδυτής, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, ανέφερε στο περιοδικό Fortune πως οι πρώτες προσκλήσεις για το event της παρουσίασης του iPad Mini θα σταλούν στον Τύπο στις 10 Οκτωβρίου.  

Εάν η φήμη αυτή ισχύει και εάν η Apple διατηρήσει το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα της, η παρουσίαση του iPad Mini θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου με τη συσκευή να κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.  

Η Apple όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε να σχολιάσει. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad Mini.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές θα διαθέτει μικρότερη οθόνη 7,85 ιντσών, κάμερα στο πίσω μέρος και το νέο Lightning connector, ενώ θα πωλείται σε χαμηλότερη τιμή από το iPad προκειμένου να ανταγωνιστεί το Nexus 7 και το Kindle Fire.  

ΠΗΓΗ: techit.gr
TAGS