Η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει τη μουσική της υπηρεσία Xbox Music στις 26 Οκτωβρίου. Διάφορες πηγές που σχετίζονται με την εταιρεία, συγκλίνουν στην πληροφορία αυτή.
Εάν η ημερομηνία αυτή σάς θυμίζει κάτι, εκτός από... τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, όντως στις 26 Οκτωβρίου η Microsoft θα κάνει την επίσημη παρουσίαση των Windows 8 και επέλεξε ταυτόχρονα να παρουσιάσει και τη μουσική της υπηρεσία.
 
Το μοντέλο λειτουργίας περιλαμβάνει συνδρομές, όπως υφίστανται και στην υπηρεσία Zune Music Pass, αλλά και δωρεάν streaming, το οποίο όμως θα περιλαμβάνει διαφημίσεις. Το Xbox Music θα είναι διαθέσιμο σε Windows Phone, Windows 8 και Xbox 360.
 
Σημαντικό συστατικό στοιχείο της υπηρεσίας είναι η cloud υπηρεσία τής Microsoft SkyDrive, όπου μέσω αυτής οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν μουσική και playlists που θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές τους.
 
Στα πλάνα της Microsoft είναι το Xbox Music να διατεθεί σε όλες τις πλατφόρμες, ακόμη και στο iOS και το Android, αλλά τα αντίστοιχα apps, σύμφωνα με πληροφορίες, δε θα είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα της υπηρεσίας.


Πηγή:  e-pcmag.gr
TAGS