Ανέλπιστες πωλήσεις για το Lumia

Ανέλπιστες πωλήσεις για το Lumia
Απολύτως ευχαριστημένοι θα πρέπει να είναι οι υπεύθυνοι της Nokia, βλέποντας τις συσκευές Lumia να ξεπερνούν τις αρχικές προβλέψεις, για το τέταρτο τρίμηνο του 2012.


Σημαντικό ρόλο έπαιξε σίγουρα και η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, με τη Nokia και καλύπτει κάπως το χαμένο έδαφος, με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο της περασμένης χρονιάς. Οι συνολικές πωλήσεις της εταιρίας αγγίζουν τα 6,6 εκατομμύρια συσκευές, που απέφεραν έσοδα της τάξης των 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως, είναι το γεγονός ότι τα 4,4 εκατομμύρια συσκευές που πούλησε η εταιρία ανήκουν στη σειρά Lumia, όπως τόνισε η ίδια η Nokia, δείχνοντας τη δυναμική που αποκτά με τα νέα της smartphones.

Τέλος, αναφέρεται πως τα συνολικά έσοδα της εταιρίας από τις πωλήσεις συσκευών αλλά και υπηρεσιών ανέρχονται στα 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ, διαψεύδοντας έτσι, ευχάριστα, όλες τις προβλέψεις. Τα συγκεκριμένα νούμερα, σίγουρα δίνουν σημαντική ώθηση στην κεφαλαιακή επάρκεια της εταιρίας, ισχυροποιώντας τη θέση της στην ανταγωνιστική αγορά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο