Το 2012 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της Samsung, λαμβάνοντας σημαντικό μερίδιο στην αγορά κινητών τηλεφώνων και ξεπερνώντας σε πωλήσεις τον ανταγωνισμό.
Η κορεάτικη εταιρία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σημαντική επιτυχία, με τα smartphones της σειράς Galaxy S να καταγράφουν περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις, σύμφωνα με το δίκτυο ABC.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Samsung, αναφέρει πως μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 25 εκατομμύρια Galaxy S, 40 εκατομμύρια Galaxy SII και 41 εκατομμύρια Galaxy SIII. Όπως γίνεται αντιληπτό η αναφορά γίνεται μόνο στις κατά καιρούς “ναυαρχίδες” της εταιρίας, καθώς αν υπολογίζονταν και πιο “απλές” συσκευές Galaxy ή ακόμα και οι συσκευές Galaxy S Plus το νούμερο θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο.  

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών, iSuppli, το 2012 για πρώτη φορά η Samsung κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον βασικό ανταγωνιστή της, τη φιλανδική Nokia, αλλά και την Apple στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων και smartphones αντίστοιχα.  

Η Samsung παραμένει το ίδιο αισιόδοξη και για το 2013, όπου με την κυκλοφορία του νέου Galaxy S IV, σκοπεύει να διατηρήσει ή και να επεκτείνει την κυριαρχία της.