Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα το νέο μέλος της οικογένειας Galaxy, με τη συσκευή Xcover 2. Το νέο smartphone, αποτελεί μία νέα πρόταση, με μεγάλες αντοχές και λειτουργικό Android.

Στα χαρακτηριστικά του νέο Xcover 2 βρίσκουμε οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 800 x 480, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στο 1Ghz, 1GB μνήμης RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 5 megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

Επίσης, η νέα συσκευή θα διαθέτει GPS και GLONASS, WiFi και Bluetooth, καθώς και μπαταρία των 1700mAh. Τα χαρακτηριστικά του μπορεί να μην εντυπωσιάζουν και να το κατατάσσουν στις συμβατικές λύσεις της αγοράς, όμως η πιστοποίηση IP67, για αντοχή στη σκόνη αλλά και στο νερό σε βάθος μέχρι και 1 μέτρο, το τοποθετούν άμεσα στις συσκευές που έχουν κάτι καινούριο να προσφέρουν.

Μάλιστα, διαθέτει και ειδικό κλείστρο κάμερας, που ενεργοποιείται από ξεχωριστό κουμπί, για λήψη υποβρύχιων φωτογραφιών. Η νέα συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί στη έκθεση MWC 2013, όπου θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του και τιμή του.

TAGS