Η πορεία της τέταρτης γενιάς του Nexus έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Από την αρχική αβεβαιότητα, λόγο αλλαγής εταιρείας στη μετέπειτα αποδοχή από την τεχνολογική κοινότητα, μετά τα προβλήματα στη γραμμή παραγωγής, με τις LG και Google να κατηγορούν η μία την άλλη και τώρα με την κίνηση της LG να συνεχίζει να το στηρίζει.

Εδώ και πολύ καιρό είχαν ακουστεί φήμες, για την κυκλοφορία της συσκευής σε λευκό χρώμα, ένδειξη και του πόσο το ήθελαν οι καταναλωτές.

Πλέον, η LG φαίνεται να τους κάνει το χατίρι, αποφασίζοντας να κυκλοφορήσει και μία λευκή έκδοση του Nexus 4.

Το μόνο αρνητικό στη νέα εμφάνιση είναι η πρόσοψη που παραμένει μαύρη, όμως ακόμα και έτσι ο νέος χρωματισμός εντυπωσιάζει. 

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τη βιετναμέζικη ιστοσελίδα Tinhte, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει. Ίσως περισσότερες πληροφορίες να μάθουμε στη MWC 2013 σε λίγες μέρες.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες φήμες που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για νέα έκδοση του Nexus με λειτουργικό Android 5.0 Key Lime Pie, με το συγκεκριμένο σενάριο να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες

TAGS