Η μηχανή αναζήτησης της Google είναι η σελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις παγκοσμίως. Όποιος αναζητά το οτιδήποτε, από το να βρει κάποιες πληροφορίες, εικόνες ή κάποια παιχνίδια για να διασκεδάσει μπαίνει στο Google και το βρίσκει.

Έτσι οι εργαζόμενοι στον γιγαντιαίο κολοσσό δημιούργησαν διάφορα τρικς για να διασκεδάσουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Δείτε μερικά:

  • Κάνε τούμπα 360 μοιρών. Αν γράψετε «do a barrel roll», θα δείτε την αρχική σελίδα του search να κάνει ξαφνικά στροφή 360 μοιρών.

 
  • Σβήσε όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Αν γράψετε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση «Zerg Rush» θα δείτε δεκάδες χρωματιστούς χαρακτήρες «ο» να βομβαρδίζουν τα αποτελέσματα που θα έχει εμφανίσει το Google σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό που θα συμβεί στον υπολογιστή σας, προέρχεται από το βιντεοπαιχνίδι Starcraft, στο οποίο η φυλή των Zerg κατατροπώνει τους αντιπάλους. Hint: Μπορείτε και εσείς να επιτεθείτε στους χαρακτήρες «ο».

 
  • Μπείτε μέσα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αν γράψετε στο πεδίο αναζήτησης elgoog.im, δηλαδή το «i’m Google» αντίστροφα, θα βρεθείτε αμέσως στο εσωτερικό της οθόνης του υπολογιστή σας, καθώς όλα θα αντιστραφούν οριζόντια.

 
  • Δοκιμάστε το «funnygoogle». Γράψτε «funnygoogle» στη μηχανή αναζήτησης και κλικάρετε το πρώτο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομά σας ή οποιαδήποτε άλλη λέξη και δείτε τη να γίνεται το λογότυπο της μηχανής.

 
  • Ρωτήστε τι σημαίνει η λέξη «askew». Η λέξη αυτή σημαίνει λοξά και το Google εμφανίζει γυρτή τη σελίδα με τα αποτελέσματα.

TAGS