Ενδιαφέροντα ήταν τα λόγια του οικονομικού διευθυντή της Sony Masaru Kato, ο οποίος μίλησε σε επενδυτές του ιαπωνικού κολοσσού για τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου του 2012.
Καλύτερη προώθηση του PlayStation Vita είναι ο στόχος της εταιρίας με σκοπό την αύξηση των εσόδων απο την φορητή συσκευή της, με τον Kato να πιστεύει πως το πρώτο βήμα θα ήταν να προσελκύσουν τρίτους developers να δημιουργήσουν ελκυστικά παιχνίδια για την συσκευή, καθώς τα βαριά ονόματα παιχνιδιών παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις πωλήσεις στη συγκεκριμένη βιομηχανία. Πρόσθεσε βέβαια πως το επόμενο στάδιο στην προώθηση της κονσόλας θα είναι η διαφήμιση της αλλά και η τιμή της για την οποία όμως δεν μπορούσε να πει κάτι παραπάνω στην συγκεκριμένη φάση, αλλά σίγουρα το κοιτάνε για να μπουν και πιο δυνατά στο χώρο των φορητών συσκευών.

Ο Kato όμως αναφέρθηκε και στο PlayStation 3, για το οποίο είπε πως ακόμα και αν έφτασε στον έκτο χρόνο ζωής του έχει πολλά χρόνια μπροστά του ακόμα και πλέον η Sony δεν χάνει οικονομικά απο το συγκεκριμένο σύστημα.

Πηγή: enternity.gr
TAGS