Τα Windows 8 έχουν μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας. Είναι το στάνταρ λειτουργικό στους σταθερούς και φορητούς υπολογιστές.
Το νέο τους περιβάλλον έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις οθόνες αφής, όπου και δείχνει την πραγματική του «δύναμη». Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστα λάπτοπς με οθόνη αφής και είναι και πολύ ακριβά. Τι γίνεται λοιπόν όταν κάποιος θέλει εκμεταλλευτεί την ευχρηστία και την ταχύτητα των νέων Windows, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα  να αποκτήσει λάπτοπ με οθόνη αφής;

   Η λύση έρχεται από το Πλαίσιο με το Turbo-X Touch Screen Converter. Προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη λάπτοπ, μέχρι 15,6′ και τη μετατρέπει σε…touch. Το Turbo-X Touch Screen Converter αποτελείται από το σένσορα, ο οποίος τοποθετείται πάνω στην οθόνη και συνδέεται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB.

   Η τοποθέτησή του είναι απλή, χάρη στη μαγνητική επιφάνεια, ώστε να ασφαλίζει πάνω στην οθόνη χωρίς να μετακινείται. Επίσης, περιλαμβάνει και ένα στυλό, με ειδική μύτη που δεν αφήνει χαρακιές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του παραδοσιακού ποντικιού.