Ένας αρχιτέκτονας με πάθος για τη φωτογραφία άνοιξε ένα λογαριασμό στο Instagram και άρχισε να φωτογραφίζει όμορφα μοντέλα σε σέξι πόζες.Εκτός από δεκάδες άντρες, το λογαριασμό ακολουθούσαν και δεκάδες γυναίκες.

Έτσι όταν ο νεαρός Santiago Perez Grovas έκανε ένα διαγωνισμό και ζήτησε από τους fan του να του στείλουν φωτογραφίες τους, τότε έμεινε άναυδος με τη φωτογραφία της Taylor Dee.Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Instagram και είναι ένας από τους λίγους έρωτες που ξεκίνησαν από αυτό το site.
 

Ο 26χρονος νεαρός δουλεύει σε μία δική του αρχιτεκτονική εταιρεία στο Μέξικο Σίτι ενώ η 22χρονη Taylor ως σερβιτόρα στο Κολοράντο. Ο διαγωνισμός που στάθηκε αφορμή για να γνωριστούν οι δύο νέοι έγινε με αφορμή τους 50.000 follower του λογαριασμού του Grovas.
 

Η Taylor κατάφερε να κερδίσει το διαγωνισμό αφού δημοσίευσε τη φωτογραφία της να πίνει ένα κοκτεϊλ. Τότε οι δύο τους ξεκίνησαν να μιλάνε στο διαδίκτυο και μετά συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ντένβερ για να φωτογραφηθούν μαζί. Πλέον είναι 8 μήνες μαζί σε μια σχέση εξ αποστάσεως που δεν δείχνει να τους προβληματίζει.
 

Το κυριότερο πρόβλημα στη σχέση τους εκτός από την απόσταση είναι ο λογαριασμός του Grovas στον οποίο συνηθίζει να φωτογραφίζει γυμνά μοντέλα σε διάφορες στάσεις. Η Taylor δήλωσε ότι ζηλεύει αλλά πιστεύει στον επαγγελματισμό του καλού της.
ΠΗΓΗ: e-go.gr
TAGS