Νέα υπηρεσία από τον συνιδρυτή του PayPal

Νέα υπηρεσία από τον συνιδρυτή του PayPal
Ο Max Levchin συνιδρυτής του PayPal, ξεκίνησε μια νέα επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες on-line πληρωμών με την ονομασία Affirm, στοχεύοντας στις πληρωμές μέσω φορητών συσκευών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της νέας εταιρείας, η χρήση της Affirm θα επιτρέπει στους αγοραστές να ολοκληρώνουν τις on-line αγορές τους πιο γρήγορα και εύκολα, όταν χρησιμοποιούν smartphones και άλλες φορητές συσκευές.

Το PayPal που ανήκει στο eBay είναι ο ηγέτης στις on-line πληρωμές, αλλά πέρα από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει, έχει επικριθεί πως δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη.

Η νέα υπηρεσία on-line πληρωμών, χρησιμοποιεί το Facebook για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα των χρηστών. Οι νέοι χρήστες, θα πρέπει να μπουν στους λογαριασμούς τους στοfacebookκαι να αποδεχθούν την εφαρμογή.

Όσον αφορά στην εξόφληση, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να πληρώσουν τις αγορές τους σε 30 ημέρες, μέσω τραπεζικών εμβασμάτων, πιστωτικών καρτών ή τσεκ πληρωμών. Το PayPal δεν έχει συμπεριληφθεί ως μέθοδος πληρωμής.

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο